Even voorstellen

Ik ben Steffen van der Baan, geboren in 1955, woon in Groningen stad. In 2000 heb ik mijn bedrijf, sporthuis Sjoerd van der Baan B.V. in Groningen verkocht aan mijn medewerkers. Het sporthuis was een groot familiebedrijf, waar ik altijd met veel plezier heb gewerkt.

Na de verkoop begon het ondernemerschap toch te kriebelen en kon ik het niet laten om de startende ondernemers te helpen met de kennis die ik opgedaan heb in mijn jaren als eigenaar van sporthuis Sjoerd van der Baan B.V.

In het dagelijks leven begeleid en adviseer ik dan ook startende ondernemers, en studiebegeleiding bij marketing cursussen.

Steffen Rolls Royce Trouwauto verhuur

Rolls Royce Trouwauto verhuur

Daarnaast ben ik regio coördinator in Noord-Oost Nederland bij de Mascotte, de vereniging van Rolls-Royce en Bentley eigenaren tot 2009.

Omdat de Rolls-Royce mijn hart gestolen heeft, heb ik altijd gedroomd van mijn eigen Rolls Royce. In 2000 mijn grootste wens kunnen laten uitkomen en de prachtige Rolls Royce Corniche II kunnen aanschaffen.

Met deze geweldige auto wil ik ook andere mensen blij maken en daarom bied ik de auto inclusief mezelf als chauffeur aan voor uw mooiste dag.

Naast het verzorgen van vervoer op bruiloften, rijd ik ook charitatieve ritten voor o.a. de stichting Doe een Wens en de Hartstichting.
Sinds 2017 ben ik ook hofleverancier van de bloemenkoningin van het bloemencorso Eelde.

Neem contact op met Steffen voor persoonlijke vragen of overleg over uw trouwdag