Rolls Royce Corniche II

 

 

De mooiste trouwauto van Nederland. De Rolls Royce Corniche II

Op deze pagina wil ik u graag iets vertellen over de mooiste trouwauto van Nederland.De mooiste trouwauto van Nederland. De Rolls Royce Corniche II
Namelijk de ivoorkleurige Rolls Royce Corniche II.

De auto is gebouwd in 1988, en is jaren in het bezit geweest van Sjeik Mohammed Ashmawi uit Jeddah (Saoedi Arabië). Sjeik Mohammed Ashmawi is één van de meest invloedrijke mensen in het Midden-Oosten. In 2000 heb ik deze prachtige auto kunnen aanschaffen en maak ik veel plezierige kilometers. Naast het rijden van diverse bruiloften, doe ik ook veel charitatieve ritten voor onder andere de stichting Doe een Wens en de Hartstichting.

De auto is ivoorkleurig van buiten en heeft een mooi essenhouten interieur. Door deze luxe uitstraling maakt het dat deze auto de mooiste trouwauto van Nederland is.

De mooiste trouwauto van Nederland. De Rolls Royce Corniche IIAls u mij inhuurt voor de mooiste dag van uw leven, hoeft u zich geen zorgen te maken als het op het vervoer aankomt. Ik heb ruime ervaring en op voorhand spreken we goed door hoe u het graag hebben wilt. We nemen hier samen de tijd voor, zodat er niets mis kan gaan.

Wilt u graag meer informatie, of een vrijblijvende offerte?Interieur Rolls Royce Corniche II
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wilt u graag meer foto’s zien van deze prachtige auto?

Reacties zijn gesloten.